Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj rodinného domu, čiastočná rekonštrukcia, pozemok 1388 m2, Topoľčianky, Zlaté Moravce

Ulica: Topoľčianky
Obec: Topoľčianky
Okres: Zlaté Moravce
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
195 000 €

Popis nehnuteľnosti

Skyline reality ponúka exkluzívne na predaj dvojpodlažný 4 izbový rodinný dom v obci Topoľčianky, Zlaté Moravce.
Dom je situovaný na slnečnom pozemku s celkovou výmerou 1388 m2. Možnosť využitia na trvalé aj dvojgeneračné alebo rekreačné bývanie. Rodinný dom bol postavený v 70. rokoch z pálenej tehly a kvalitných materiálov, po čiastočnej rekonštrukcii v roku 2013 ponúka vzhľad moderných rodinných domov, manzardová strecha (škridla)  a  zateplená fasáda, plastové okná a vstupné dvere, laminátové podlahy, keramická dlažba a obklady, interiérové dvere pôvodné - veľmi zachovalé . Dom je priestranný, je tu priestor na nové dispozičné riešenie podľa predstavy nového majiteľa, pozostáva z 2 nadzemných podlaží a suterénu. V suteréne sa nachádza chodba, dve miestnosti, práčovňa, kúpeľňa - sprchový kút,  technická miestnosť s kotlom na plyn aj na pevné palivo, špajza, dielňa a garáž. Interiér prízemia - nachádza sa tu vstupná chodba, hala z ktorej je vstup do dvoch nepriechodných izieb, kuchyne, otvorenej obývacej miestnosti, kúpelne, samostatného WC a vstup na poschodie a do suterénu.  Podkrovie - miestnosť so vstupom na balkón ako hosťovská izba, do priestorov podkrovia je privedená elektrika, kúrenie a odpad - kde bola plánovaná kúpelňa s WC a ďalšie obytné priestory. IS -  dom je napojený na elektriku, vodu a plyn. Odpadová voda je riešená kanalizáciou. Za domom je priestranná prestrešená terasa, je tu priestor na parkovanie , okrasnú a zeleninovú záhradu. Záhrada susedí so zámockým parkom.

Pre zobrazenie videa interiéru kliknite sem , pre zobrazenie exteriéru kliknite sem.

 

Dom je v osobnom vlastníctve, bez tiarch.  Pre potreby HÚ je vypracovaný aktuálny znalecký posudok vo výške 234.000,- €. Energetický certifikát nie je k dispozícii.

Výborná poloha, blízko centra obce, kompletná občianska vybavenosť, Topoľčianky sa z roka na rok stávajú čoraz viac vyhľadávaným a navštevovaným miestom turistov vďaka vynikajúcej polohe a vinárskej tradícii, je tu krásna príroda,  zámok s parkom, žrebčín, pútnické miesto, hrad Hrušov, zubria zvernica, možnosť turistiky a cyklistiky. 

Ak máte záujem o viac informácií, prípadne o obhliadku danej nehnuteľnosti neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle 0903 832 335 alebo na mail. adrese:  lubomira.sadovska@skylinereality.sk

Patríme k členom Realitnej únie SR a aj vďaka tomu s nami získate garanciu profesionálnych právnych služieb, komplexného poradenstva a bezproblémového priebehu realizovanej kúpy/predaja.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
190 m2
Úžitková plocha:
350 m2
Plocha pozemku:
1388 m2
Zastavaná plocha:
190 m2
Podlahová plocha:
300 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Plocha balkóna:
3 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno - 1
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
20 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ľubomíra Sádovská

Ľubomíra Sádovská

Certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti