Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívne na predaj rodinný dom, čiastočná rekonštrukcia, tichá lokalita, Bíňa, Nové Zámky

Ulica: Bíňa
Obec: Bíňa
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
129 900 €

Popis nehnuteľnosti

Skyline reality ponúka exkluzívne na predaj krásny priestranný rodinný dom 255 m2,  na pozemku 1775 m2, v tichej lokalite v obci Bíňa, Nové Zámky. Možnosť využitia na trvalé  alebo rekreačné bývanie. Rodinný dom je postavený z pálenej tehly a kvalitných materiálov, po rekonštrukcii - nová sedlová strecha (krytina škridloplech) , vymenené plastové okná a vstupné dvere. Dispozícia - vstupná chodba, vstup do 3 nepriechodných izieb, kuchyňa z ktorej je vstup do 2 priechodných izieb, špajza, kúpeľňa s WC, technická miestnosť. Podlahy v izbách - betón a drevenná dlážkovnica , na chodbe a kúpelni - keramická dlažba.  Kúrenie je  ústredné zabezpečené plynovým kotlom aj kotlom na pevné palivo. V zadnej časti domu sa nachádzajú  3 skladové priestory , garáž, priestranná prestrešená terasa a hospodárske priestory. Podlahy v izbách - betón, dlážkovnica , na chodbe a kúpelni - keramická dlažba.   Odpadová voda je riešená žumpou.  Pozemok je zatrávnený a udržiavaný, okrasná záhrada, zeleninová záhrada, ovocné stromky. 

Dom  je v osobnom vlastníctve, voľný ihneď, zariadenie zostáva podľa dohody.  IS - plyn, elektrika, voda využívaná z vlastnej studne.

Krásne tiché okolie ponúka možnosť turistiky, cyklistiky, hubárčenia, v  blízkosti sa nachádzajú  rybníky, rieka Hron, termálne kúpalisko Vadaš-Štúrovo a Patince. V obci je základná občianska vybavenosť, základná škola s materskou školou, kostol, potraviny, obecný úrad, pošta.

Ak máte záujem o viacej informácií, prípadne o obhliadku danej nehnuteľnosti neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0903 832 335 alebo na mail. adrese:  lubomira.sadovska@skylinereality.sk

Patríme k členom Realitnej únie SR a aj vďaka tomu s nami získate garanciu profesionálnych právnych služieb, komplexného poradenstva a bezproblémového priebehu realizovanej kúpy/predaja.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
255 m2
Úžitková plocha:
200 m2
Plocha pozemku:
1775 m2
Zastavaná plocha:
255 m2
Podlahová plocha:
200 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
5
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
studňa
Krb:
predpríprava
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Terasa plocha:
20 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ľubomíra Sádovská

Ľubomíra Sádovská

Certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti