Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Znížená cena!!!Ponúkame na predaj viničný domček v pôvodnom stave, na rozľahlom slnečnom pozemku v tichej lokalite vinohradníckej oblasti Starých Levíc.

Ulica: Staré Levice
Obec: Levice
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Skyline reality ponúka exkluzívne na predaj viničný domček v pôvodnom stave, zastavaná plocha 44 m2 na slnečnom pozemku s celkovou výmerou 1400 m2 , šírka pozemku pred chatou 17 m, vo vinohradníckej oblasti Staré Levice. Príjazd  k pozemku je po  spevnenej ceste, dispozícia domčeka - dve miestnosti, vchod do vinnej pivnice a vstup na povalu. Použitý stavebný materiál kameň a nepálená tehla, strecha je sedlová -  krytina škridla.  Vykurovanie je riešené pieckou na tuhé palivo, voda a elektrika je v blízkosti pozemku. Pozemok je slnečný a vedený ako zastavaná plocha a záhrada. Je tu krásne prostredie, tichá lokalita - po rekonštrukcii možnosť využitia ako rekreačný dom, chata, prípadne ako investícia do budúcnosti, v okolí sú celoročne obývané chaty aj domy.

Ak máte záujem o viacej informácií, prípadne o obhliadku danej nehnuteľnosti neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0903 832 335 alebo na adrese lubomira.sadovska@skylinereality.sk, 

Patríme k členom Realitnej únie SR a aj vďaka tomu s nami získate garanciu profesionálnych právnych služieb, komplexného poradenstva a bezproblémového priebehu realizovanej kúpy/predaja.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
44 m2
Úžitková plocha:
40 m2
Plocha pozemku:
1400 m2
Zastavaná plocha:
44 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230V
Inžinierske siete:
blízko
Materiál:
Zmiešané
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
10 m2

Maklér

Ľubomíra Sádovská

Ľubomíra Sádovská

Certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti