Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj priestranný dvojpodlažný rodinný dom, tichá lokalita, Dedinka okres Nové Zámky

Ulica: Dedinka
Obec: Dedinka
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
93 000 €

Popis nehnuteľnosti

Skyline reality ponúka  na predaj priestranný 5 izbový rodinný dom, vhodný na trvalé alebo rekreačné bývanie, pozemok 1228 m2 v obci Dedinka, okres Nové Zámky.
Dom je dvojpodlažný so suterénom, slnečný a veľmi dobre dispozične riešený - dva samostatné vstupy na schodište z ktorého je vchod  na poschodie. V prízemnej časti domu je vstupná chodba, z ktorej je vstup do priestrannej obývačky, kuchyne so špajzou, práčovne s vaňou , samostatné WC a vstup na poschodie.  Súčasťou prízemia je aj garáž. Poschodie - chodba z ktorej je vstup do 4 nepriechodných izieb, samostatného WC, kúpelne s vaňou, dve izby majú výstup na samostatný balkón s krásnym výhľadom na okolie. Rodinný dom je postavený z tvárnic, boli vymenené plastové okná na schodišti, podlahy sú pvc a pôvodná dlažba, v suteréne je  technická miestnosť s kotlom na plyn a bojler na teplú vodu.  Dom je napojený na obecnú vodu, plyn a elektriku. Odpadová voda je riešená žumpou. Na zatrávnenom udržiavanom pozemku sa nachádza kopaná studňa, hospodárske priestory, okrasná a zeleninová záhrada.   

Dom je v osobnom vlastníctve, predáva sa podľa dohody aj so zariadením a je voľný ihneď k nasťahovaniu. Energetický certifikát nie je k dispozícii, rozmery na mapke sú orientačné.

Obec Dedinka  sa nachádza na hranici okresov Nové Zámky a Levice, v okolí sa nachádza viacero chovných rybníkov okolitá príroda ponúka možnosť na turistiku, cyklistiku, hubárčenie.  V obci je základná občianska vybavenosť,  základná a materská škola, kostol, , krčma, potraviny, obecný úrad, kultúrny dom . Obec sa nachádza  iba 28 km od Nových Zámkov, 26 km od Levíc, 11 km od termálnych kúpeľov v Podhájskej. 

Ak máte záujem o viacej informácií, prípadne o obhliadku danej nehnuteľnosti neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0903 832 335 alebo na lubomira.sadovska@skylinereality.sk

Patríme k členom Realitnej únie SR a aj vďaka tomu s nami získate garanciu profesionálnych právnych služieb, komplexného poradenstva a bezproblémového priebehu realizovanej kúpy/predaja.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha predzáhradky:
140 m2
Plocha pozemku:
1228 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
20 m
Dĺžka pozemku:
66 m
Úžitková plocha:
200 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Podlahová plocha:
240 m2
Skladová plocha:
40 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
5
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
1985
Rok poslednej rekonštrukcie:
2015
Rok kolaudácie:
1987
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Celková plocha:
1228 m2
Plocha balkóna:
9 m2
Počet balkónov:
2
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
20 m2
Orientácia:
juhovýchod
Vykurovanie - lokálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ľubomíra Sádovská

Ľubomíra Sádovská

Certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti