Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Oddýchnite si v očarujúcej prírode pohoria Vtáčnik.

Ulica: Hrabičov
Obec: Hrabičov
Okres: Žarnovica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky
Iné:
5 €/m2
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Ak ste milovníkom prírody a túžite mať útulnú chalúpku podľa Vašich predstáv, potom práve na Vás čaká krásny slnečný pozemok v nádhernej prírode pohoria Vtáčnik. Pozemok sa nachádza v extraviláne obce Hrabičov. Samostatná parcela s výmerou 3636 m2 vedená ako Trvalý trávny porast  ponúka čarokrásny výhľad na okolitú prírodu. Je vo výlučnom vlastníctve jedného vlastníka, bez tiarch a bez inžinierskych sietí. Príjazd na pozemok je po nespevnenej ceste. Cena  5€/m2.

Pokiaľ hľadáte miesto, kde si môžete oddýchnuť od ruchu mestského života vo vlastnej chalúpke, obec Hrabičov je pre Vás tá pravá. Okrem podmanivej prírody ponúka obec Hrabičov neobyčajnú kultúru prostredníctvom stále živých tradičných remesiel a kultúrnych zvyklostí. Na svoje si tu určite prídu aj nadšenci pešej turistiky, kde vrámci obce môžu absolvovať turistiku červeno vyznačeným chodníkom. Z neďalekých obcí Ostrý Grúň a Kľak je možnosť vydať sa na trasu smerom na Vtáčnik. Z miesta Hrabičov Kollárová Vás smerovník naviguje na Pokutský vodopád, Most Pokuty, či Partizánsku chatu. Obcou Hrabičov prechádzajú tri obojsmerne zjazdné cyklotrasy, ktoré sú súčasťou takmer 100 km vyznačených cyklotrás v Kľakovskej doline. Pre milovníkov zimných športov je v blízkosti lyžiarske stredisko Ostrý Grúň, ktoré ponúka 5 zjazdoviek s možnosťou večerného lyžovania, či snowtubingu. 

Ak máte záujem o viac informácií, prípadne o obhliadku danej nehnuteľnosti, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0903 832 335 alebo na adrese lubomira.sadovska@skylinereality.sk

Patríme k členom Realitnej únie SR a aj vďaka tomu s nami získate garanciu profesionálnych právnych služieb, komplexného poradenstva a bezproblémového priebehu realizovanej kúpy/predaja.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
3636 m2
Plocha pozemku:
3636 m2
Inžinierske siete:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Ľubomíra Sádovská

Ľubomíra Sádovská

Certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti