Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

EXKLUZÍVNE v ponuke rekreačný pozemok 2950 m2 v obci Čaka neďaleko Levíc.

Ulica: Čaka
Obec: Čaka
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky
Iné:
5 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Potrebujete si oddýchnuť od mestského ruchu? Skyline reality Vám ponúka na predaj rekreačný pozemok o výmere 2990 m2 v obci Čaka v okrese Levice.  Nachádza sa vo vinohradníckej časti obce. Pozemok je mierne svahovitý a momentálne neudržiavaný. Šírka pozemku je 15 m, čo vytvára priestor na výstavbu rekreačnej chalupy, výsadbu viniča alebo ovocného sadu. Pozemok sa nachádza v peknom, tichom prostredí pri lese. V blízkosti pozemku je elektrická prípojka. Pozemok je v osobnom vlastníctve. Rozmery na mapke sú orientačné.

Okolie ponúka možnosť turistiky, cyklistiky,  či hubárčenia. V  blízkosti sú chovné rybníky i termálne kúpalisko Podhájska. V agátových lesoch je možné využitie pre prípadných včelárov. V obci sa nachádza základná škola s materskou školou, rímsko-katolícky kostol, pohostinstvo, potraviny, obecný úrad, kultúrny dom, športový areál a amfiteáter, kde sa prevažne v letných mesiacoch usporadúvajú kultúrne podujatia.

Ak máte záujem o viac informácií, prípadne o obhliadku danej nehnuteľnosti neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0903 832 335 alebo na mail. adrese lubomira.sadovska@skylinereality.sk

V cene je zahrnutý kompletný právny servis, vrátane poplatku za vklad do katastra a vypracovanie kúpnopredajných
zmlúv.

Patríme k členom Realitnej únie SR a aj vďaka tomu s nami získate garanciu profesionálnych právnych služieb, komplexného poradenstva a bezproblémového priebehu realizovanej kúpy/predaja.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
2990 m2
Plocha pozemku:
2950 m2
Inžinierske siete:
blízko

Pozrieť na mape

Maklér

Ľubomíra Sádovská

Ľubomíra Sádovská

Certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti